Obiectivul Quarry Life Award este să promoveze excepţionala faună şi floră din cariere. Concursul oferă celor interesați de biodiversitate o oportunitate unică pentru a adăuga o adevărată valoare ecologică şi educaţională unei exploatări miniere.

Publicul este încurajat, în timpul perioadei în care au loc activitățile de cercetare, să urmărească progresul proiectelor și să le voteze pe cele pe care le consideră interesante, crescând astfel interesul public pentru acestea. Proiectele favorite pot fi votate în social media pentru a crește notorietatea acestei competiții și în alte zone decât în comnitățile din jurul celor 50 de cariere participante, în 25 de țări.

Prin acest vot, publicul poate promova ideile, conceptele, metodele folosite și rezultatele obținute de cercetători, în final promovând biodiversitatea și un management mai bun al acesteia la nivel internațional.

Votul publicului se va încheia la finalul perioadei de cercetare (20 septembrie 2018). Proiectele care vor obține cele mai multe voturi vor fi promovate pe website și în cadrul ceremoniilor naționale și internaționale de premiere. Cu toate acestea, votul publicului nu va înfluența procesul de alegere a câștigătorilor de către juriul competiției.

Cum votezi

Poți să susții proiectele favorite prin acest vot. Fiecare proiect poate primi de la una până la cinci stele.

Pentru a putea vota, trebuie să fii înregistrat pe website-ul QLA.

Pașii de urmat pentru vot:

1.   Înregistrează-te sau autentifică-te:

  • Dacă ești deja înregistrat, ca să poți vota trebuie doar să te autentifici
  • Votezi pentru prima dată? Poți să te înregistrezi pe website folosind adresa de e-mail.

2.  Poți consulta proiectele participante, iar pentru a vota un proiect trebuie să accesezi pagina proiectului și să dai click pe numărul de stele pe care dorești să îl acorzi proiectului. O stea reprezintă un proiect cu o valoare scăzută iar cinci stele un proiect cu o valoarea ridicată.

3.  Poți vota mai multe proiecte, însă nu este posibil să votezi de mai multe ori pentru același proiect.